• Login
    View Item 
    •   DSpace Home
    • Tesi di Dottorato
    • Dipartimento di Biologia, Ecologia e Scienze della Terra - Tesi di dottorato
    • View Item
    •   DSpace Home
    • Tesi di Dottorato
    • Dipartimento di Biologia, Ecologia e Scienze della Terra - Tesi di dottorato
    • View Item
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    The behaviour of the glucosidase, a key enzyme in the ripening and defence response in the olive fruit (Olea europaea L.)

    View/Open
    Tesi dottorato Spadafora Antonia.pdf (13.11Mb)
    Creato da
    Spadafora, Antonia
    Mazzuca, Silvia
    Musacchio, Aldo
    Metadata
    Show full item record
    URI
    http://hdl.handle.net/10955/634
    https://doi.org/10.13126/unical.it/dottorati/634
    Descrizione

    Format

    /
    Doctorate Research Program in Plant Biology, Ciclo XX,a.a. 2004-2007; Università della Calabria
    Soggetto
    Biologia Vegetale; Enzimi; Olivo
    Relazione
    BIO/01;

    Policy e regolamenti
    Copyright © Università della Calabria - Sistema Bibliotecario di Ateneo - Servizio Automazione Biblioteche | DSpace 6.3
    Contact Us
    Theme by 
    @mire NV
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Policy e regolamenti
    Copyright © Università della Calabria - Sistema Bibliotecario di Ateneo - Servizio Automazione Biblioteche | DSpace 6.3
    Contact Us
    Theme by 
    @mire NV