Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10955/5334
Title: | Implementazione di sistemi innovativi per la qualità e tracciabilità di “Healthy Food” |
Authors: | Macchione, Claudia De Cindio, Bruno Canonaco, Marcello |
Keywords: | Cibo Olio d'oliva Tracciabilità |
Issue Date: | 3-Jul-2017 |
Series/Report no.: | ING-IND/17; |
Description: | Dottorato di Ricerca in Scienze della Vita. Ciclo XXIX |
URI: | http://hdl.handle.net/10955/5334 https://doi.org/10.13126/unical.it/dottorati/5334 |
Appears in Collections: | Dipartimento di Biologia, Ecologia e Scienze della Terra - Tesi di dottorato |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TesiDottoratoClaudiaMacchione.pdf | 37,7 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.